Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κι οι πίκρες χαλάλι

Θέε μου, καλέ μου θέε μου, γιατί δεν διαβάζω κι αντ'αυτού κάθομαι στο κρεβάτι μου, αγκαλιασμένη με τον Αλμπέρ; Τι σκατά ουσία εμπεριείχε αυτή η μέρα και μ'έχει ακινητοποιήσει; Κοκαλωμένη ακούω τον Μoby που δυο χρόνια πριν λάτρευα και κοιτώ τον χάρτη του Μανχάτταν. Έχω τυλίξει μια ροζ κουβέρτα και δεν λέω να το κουνήσω.

Το καλό νέο για τους φαν του μπλογκ είναι πως ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ, ΟΥΡΜΠΑΝ ΘΟΤΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΦΕΞΗΣ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 'ΕΞΥΠΝΑ ΨΩΝΙΑ'. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, ΚΙ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΡΩΤΗΣΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΔΕΣ. ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ! ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΙΡΗ-Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΙΑΣ. FOLLOW ME ON TWITTER.

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα, εξαιρετικό! Εγώ αποκλειστικά γι'αυτό θα σε διαβάζω πια. Κανένα thought, Τίποτα urban. Α, ρε Μαιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή