Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Σοφιστίες της τελευταίας ώρας

Είμαστε συμφιλιωμένοι με δυό τρία σφάλματα και γύρω απ'αυτά ξετυλιγόμαστε.

6 σχόλια:

  1. Μερικές φορές και με πολλά περισσότερα ....
    είναι αυτά που τα έχουμε συνιθίσει τόσο πολύ
    που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά.
    Τα αγαπάμε και τα '' προσέχουμε ''γιατί είναι
    η κινητήριος δύναμη της Ζωούλας μας.
    Τάδε έφη μούμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΥΣ SOFT MACHINE KAI TO ROBERT WYATT ΘΑ ΕΠΑΘΕ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο MERCURY ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ QUEEN ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ SYD BARRETT ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ...ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΕΣΕ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΣΕ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ...ΜΙΧΑΛΙΣ ΚΟΚΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α...ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΕΒΑΛΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ B I G O L D W O R L D TOY MAD SKELETON,ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΜΕΝΗ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,Η ΧΩΡΩΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟSCH....MHIXALIS KOKO-LOΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον syd barrett τον έμαθα από τον καλύτερο φίλο, αν και η μαμά είμαι σίγουρη πως τον ξέρει και τον αγαπά. ευχαριστώ για τις προτάσεις, ακούω και ξανακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΕ. ΚΟΚΟΛΟΓΕ ΜΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΤΟ BIG OLD WORLD. Η ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GOD'S SONG AΠΟ RANDY NEWMAN--NO DEATH ΑΠΟ MIREL WAGNER---KAI WALTZ FOR SANDY ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΝ GUY KLUCEVSEK ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.Σ'ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΛΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΥΡΙΟΣ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΚΩΤΩΣΕΣ,ΜΕ ΔΥΟ Ω Μ Ε Γ Α...ΜΙΧΑΛΙΣ ΚΟΚΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή